Søde bamser til børn er de sødeste, mest yndige små væsner, der findes. De laver vidunderlige gaveartikler til babyshower eller som en forkælelse til et ældre barn på blokken. Det bedste er, at bamsen i sig selv ikke er for dyr at købe og vil give mange års lykke til sin modtager.

Du kan regne med, at denne håndlavede bamse-nyhed vil være en snak, når du introducerer den i dit hjem eller kontor. Bamserne på dette lærred er trykt på et smukt arkivgiclee-lærred med blæk af høj kvalitet og sans for detaljer, der vil holde i mange år fremover. Printet fås i en række forskellige størrelser, inklusive denne i stor skala, og kan købes som en del af et større galleri eller som et selvstændigt stykke.

Den største bamse på scenen er lavet af førsteklasses fyrretræ, med en tykkere kerne og større porer end standardbamsen, så den er holdbar og modstandsdygtig. Træet har en genvundet finish, der ikke er så mørk som en genvundet teak, men er stadig en dyb nuance, der får bamserne til at se ud som om de hører hjemme i en skov.

Men hvad sker der, når et barn bliver ældre? Nogle børn har svært ved at give slip på deres barndomsfavoritter. Og så beslutter de at gemme dem som et minde.

De forvandler dem derefter til gaver til deres familier og venner. Nogle af disse legetøj kommer også ind på hospitaler, hvor de kan give trøst og kærlighed til syge babyer og børn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *