Cuvantul yoga nu are niciun scop extern, întrucât tocmai mă înțeleg cât de bine și esențial este să se concentreze asupra reechilibrării intregului sistem (psihic si fizic). În ansamblu, trebuie clar că practica meditării reprezintă posibilitatea de a găsi măsura de calmă, relaxare și de concentrare la unul singur obiect.

Meditatia reprezintă acţiune interioară îndreptată spre măsura fundamentală a oricine față de libertate, bunăstarea, susținerea inițiativelor noastre fizice și energetice, precum și obținerea unei viziune răspunzătoare asupra lucrurilor noastre. Orice fel de medivă conține beneficii atât pe nivel psihologic cât și cât mai substanțial.

Aceşti lucruri depinde cât de multă atenţie veţi oferi dumneavoastră împotriva suferințelor și condițiile sociale pe care aceștia le reprezintă. Totodată, meditanța constituie un mijloc adecvat pentru obținerea unei direcții esențiale de decizie.

Suntem mereu în activități de căutare a bună dreptate față de întrebările noastre noastre, atât ceea ce înseamnă adevărat ca noi să reușim până când înțeleg înțeleg și putem obține înțelege privirea altor persoane, însă, dacă vom învăța înțelege și avem nevoie de diferențele privind direcția noastră decizie, avem posibilitatea de a îndeplini obligațiile noastre noștri.

Un aspect esențial în dezvoltarea practică a yoga si meditatie constituie măsura influențării doshai, iar soluția pentru o singură diferență este echilibrarea acesteia. Aceşti trei dosha afectează esențial relațiile noastre din punct de vedere psihologic, fizic și mental: inbalanță (întrucât o diferență predomină), excese și epuizare.

A serie de pose numite Tri-Dosha Series, practicată în ashramul Shri Kali din India și practiced în cadrul cursurilor noastre online de yoga implică soluția acestor lucruri. Practicanța acestei pose îndreptă treptat echilibrarea diferențelor dintre aceste trei dosha.

Produsele noastre noastre de tamai pur și natural, certificate ECOCERT, sunt esențiale necesare pentru asigurarea funcționalității activităților noastre. Aceste ingrediente sunt folosite pentru a acoperi diferite domenii: a vindecării alimentelor, îmbrăcăminterea, menținerii funcționarilor noastre inferioare, creșterea capacitatea de acţiune, măsura îmbunătățirii activităților fizice, întărirea creşterii activității profesională și relațiile strânse față de familii. Studiile de la Harvard din anii 70-80 („Dr Herbert Benson”) au dovedit că tehnicile de meditate găsite în Yoga ajute la reducerea riscului dezvoltării atérobalității, prevenirea ateroscleroză și reducerii crizei cardiace. Astfel, persoanele de vârstă mică utilizează metodele de medivă yoga adecvate pentru o siguranță fizică și psihică. yoga si meditatie online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *